Dagis & Pensionat

Vårt mål är att ta hand om din hund på bästa sätt när du själv inte har möjlighet!

När den nya djurskyddslagen trädde i kraft under maj 2008, skärptes reglerna för att ytterligare förbättra för våra 4-benta vänner. Framför allt gäller det hundarnas ensamma tid hemma, eller i bil. Vår verksamhet erbjuder både pensionat och dagis, men även drop in, om du bara behöver hundpassning vid enstaka tillfällen. Du kan läsa djurskyddsföreskrifterna hos Jordbruksverket.  

Hunden är och förblir ett flockdjur och mår bäst av att träffa och umgås med sina artfränder. På pensionatet och dagiset umgås de flesta hundar med varandra efter noggranna förberedelser. Alla hundar gillar dock inte av olika anledningar att leka med andra hundar. Det respekterar vi! 

Vi på MM Hund vill att varje hund skall behandlas och tränas utifrån den individ den är. Det gäller såväl pensionat, dagis och på våra kurser. 

Verksamheten bedrivs i vårt hem i Henån.

Hundboxarna är inredda med mattor, filtar, liggplatser och och liggdynor, samt lite annat smått och gott. Boxarna finns i flera olika storlekar och beroende på hund, kommer det eventuellt att vara mer än en hund i varje box. Hundboxen är främst till för dagens viloperioder och nattens sömn. Hundarna är mycket utomhus, både på promenader och i stora inhägnade rastgårdar.

Eposta eller ring om du är intresserad, och vill ha mer info!

 

Välkommen till oss!

 


Copyright © MM Hund