Massage

Martin har ett gediget intresse i att hålla våra hundar i god fysisk form. Hans stora intresse i detta ämne, har lett till att han har gått flera delsteg i utbildningen "Diplomerad hundmassör" hos Axelsons Animal Massage School.

 

Sedan 2009 har han masserat familjens hundar några gånger i månaden, med hjälp och ledning av Annika Falkenberg på Hundverkstan Sport & Rehabcentrum, som vi besöker regelbundet. Främst är det våra hundar Loke & Pixl som åker dit, men även Gizmo åker på regelbundna kontroller dit.

 

Från mitten på 2011 har Martin praktiserat sina kunskaper på flera av pensionatets och hunddagisets hundar (med tillstånd från hundarnas ägare). Främsta anledningen till att han går utbildningen är att ge familjens hundar en utmärkt förutsättning att hålla sina muskler i topptrim. Numera får familjens hundar massage ca varannan vecka och vi märker på våra hundar att massagestunden är mycket uppskattad!  J

 

Hösten 2012 gick ha det sista steget i utbildningen och både det teoretiska och det praktiska provet är klara och godkända. Samtliga praktikhundar (80 tillfällen, varav minst 30 olika hundar) är också slutförda.
 

MM Hund kan nu stolt presentera sin alldeles egna Diplomerade Hundmassör!

 

Martins intresse fortsätter att växa och han funderar över några olika tilläggsutbildningar och vidareutbildningar. En liten återkommande kundkrets börjar också växa till sig. Detta innebär att vi kan erbjuda alla våra fyrbenta kunder massage under sin vistelse här. För prisuppgift klicka på prislistan till vänster eller klicka här

 

 


Copyright © MM Hund